DEMDEM

DEMDEM De lekkerste Döner Kebab van Groningen!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 827 beoordelingen
20 apr 2021 om 23:46 Mijn favoriet kapsalon rijst lekker een snel
17 apr 2021 om 23:36 BUURMAN... SEAN EN IK HEBBEN GENOTEN VAN JE LEKKERE PIZZA EN DE REST VAN HET ETEN !! WERK ZE!
17 apr 2021 om 16:06 ik heb na kapsalon eerste keer pizza bestel heerlijk gegeten
14 apr 2021 om 20:19 LEKKER EEN SNEL
9 apr 2021 om 0:40 Lekkere kapsalon snel bezorgd
5 apr 2021 om 23:52 lekker dank je wel bezorgdste bedankt dame
5 apr 2021 om 20:48 Niet te doen zo slap. Klef, slap, droog tegelijkertijd is ook een prestatie. Bezorger was wel heel erg vriendelijk. 't eten was niet lekker. Durum was droog, lahmachun slap, kapsalon karig. Patat en schijfjes allebei slap
2 apr 2021 om 1:25 Weer heerlijk gegeten! Zelfs een extra blikje drinken gekregen en extra saus. Bezorger was weer erg vriendelijk en was zeer snel op locatie.
1 apr 2021 om 6:21 Lekkere pizza
1 apr 2021 om 2:51 Wat een top restaurant. Goede service en een ongelofelijk vrolijke en zeer gemotiveerde bezorger. Vriendelijk personeel en heerlijk eten. Echt een aanrader!
31 mrt 2021 om 19:33 Kapsalon was weer goed gevuld zoals altijd! bezorging was ook gewoon netjes op tijd!
31 mrt 2021 om 9:37 het eten zak was kleddernat. Waardoor ik hem terug belde en hij me uitschold. Daarvoor apte ik hem mijn klacht en reageerde hij I don’t give a fack ik heb de screenshot nog. Heb ik naar Demden zelf gebeld zeggen ze niks te kunnen doen. Kut bedrijf !!!!!