DEMDEM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 984 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Demdem. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 3:43 Pizza moet beter worden gebakken, was vroeger beter
27 mei 2024 om 10:03 Als ik een mixed grill koop voor €26.50 dan verwacht ik wel meer dan het standaard vlees wat bij de broodjes en schotels zit. Afzetterij.
1 mei 2024 om 10:47 Nu meerdere keren hier diverse gerechten besteld. Aanzienlijk betere kwaliteit vlees & pizzas dan de gebruikelijke tenten in het centrum die s nachts open zijn, en daar was ik precies naar op zoek.
12 apr 2024 om 19:40 Super blij om te zien dat het drankjes beleid is aangepast! Vandaar mijn nieuwe bestelling. Goed bezig.
13 mrt 2024 om 20:07 Eten en bezorgtijd zijn prima maar, PAS OP!! Je wordt gedwongen om bij elke onderdeel VERPLICHT een drankje te kopen. Geen drankje is GEEN OPTIE!! VIEZE AFZETTERIJ! ik bestel pas weer als dit is aangepast.
9 mrt 2024 om 23:35 Snelle afhaaltijd, vriendelijke eigenaar en pizza was prima
11 jan 2024 om 19:23 was lekker bro
24 dec 2023 om 1:42 Heel lekker
19 dec 2023 om 20:45 Eten is altijd heel lekker
18 dec 2023 om 17:14 Mag wel wat guller zijn met saus. Verder was prima
16 nov 2023 om 19:22 Wat een ongelofelijke smerige KUT BEDRIJF. De pizza was bedolven onder een oceaan van vet. Na een halve pizza heb ik voldoende zout binnen gekregen van een halve maand. De werknemers kubben niet eens fatsoenlijk een dürüm opvouwen, het lag er half op
7 nov 2023 om 18:28 Heerlijk eten en snelle bezorging. Vriendelijk